Să te căsătorești dimineața in Italia: cum să organizezi nunta?

Nu, căsătoria dimineață nu îți va prelungi ziua prea mult! Este nevoie doar de o bună organizare!

„Căsătoria dimineață face o căsătorie prea lungă? Dar dacă o facem după-amiaza pierdem o jumătate de zi! Dar serviciul cuplului după-amiaza este mai bun! Da, dar atunci trebuie să-i invităm pe toți la prânz, așa cum facem noi, suntem prea mulți!”

Dar este mai bună o nuntă in Italia de dimineață sau după-amiază?
Aceasta este de obicei una dintre primele întrebări care trebuie rezolvate.

Răspundem imediat spunând că nu există mai bine sau mai rău, dar depinde de nevoi. Și în primul rând să risipim cel mai mare mit: nu este adevărat că dacă te căsătorești dimineața ziua devine prea lungă și oaspeții riscă să se plictisească. Doar organizați-l bine și în mod rațional, fără organizații prea complexe.

Dimineața miresei in Italia: pregătirea fără nervi

Dimineața miresei in Italia: pregătire fără nerviCheia pentru o dimineață bună pentru mireasă în ziua nunții ei este absența lipsei de somn, ci pur și simplu un somn bun și plin. În ajunul zilei mari, ar trebui să te culci devreme. Prin urmare, nu programați nicio chestiune importantă sau petreceri înainte de nuntă pentru seara dinaintea nunții.
Amintiți-vă trei reguli simple:

  • toate pregătirile trebuie finalizate cu o zi înainte de nuntă;
  • nu este nevoie să planificați pregătiri serioase pentru dimineață (cu excepția creării imaginii miresei) dacă nu sunteți o persoană matinală din fire;
  • Înainte de a merge la culcare, ar trebui să bei un ceai relaxant din plante și să-ți începi dimineața cu un mic dejun ușor, dar hrănitor.

Așadar, a sosit dimineața zilei nunții! Trebuie să o începi cu un zâmbet. Astăzi este o zi importantă pentru tine și alesul tău. Prin urmare, primul lucru de făcut este să zâmbești la o zi bună și să te programezi pentru a fi într-o dispoziție pozitivă.

Următorul punct important este micul dejun! Trebuie să mănânci, altfel va fi foarte greu să supraviețuiești acestei zile pline. La micul dejun, cea mai buna alegere a miresei este iaurtul usor cu umplutura de fructe de padure si/sau fructe, musli, branza, omleta, fulgi de ovaz sau granola. Alege la micul dejun ceea ce iti place si considera cel mai usor si mai hranitor.

Să te căsătorești dimineața in Italia este recomandată în special dacă

Să te căsătorești dimineața in Italia este recomandată în special dacă:

  • Aveți mulți oaspeți
  • Trebuie să călătorești mult
  • Aveți oaspeți care sosesc seara

Totuși, să vedem cum să rezolvăm micile probleme care pot apărea.

Problema timpului de nefuncționare: în realitate este o problemă care nu există. Evident că nu trebuie să vă căsătoriți la nouă dimineața, dar dacă nunta va fi între 11 și 12, nu vă faceți griji. Dacă intenționați să vă căsătoriți în Milano, dar ați găsit o vilă frumoasă în Bergamo, transferul vă va lua o bună parte din zi.
Sfat: prânzurile lungi nu se mai folosesc. Mai bine este un bufet de nuntă care durează câteva ore, în care oaspeții sunt liberi să se ridice, să facă fotografii, să mănânce ce vor și să limiteze prânzul la câteva feluri. Evident că alegerea locației este foarte, foarte importantă pentru că a-ți distra corespondenții într-o locație mică timp de opt sau zece ore ar putea fi împovărătoare. Mai bine să optați pentru locații în care vă puteți deplasa cu mai multă libertate.
Cu toate acestea, va fi nevoie de o bună organizare chiar dacă intenționați să continuați cu petrecerea până târziu. Prin urmare, va fi timpul să organizăm un fel de divertisment.

Oaspeții de seară: Dacă ați ales să vă căsătoriți dimineața in Italia este pentru că probabil aveți mulți invitați, atât de mulți încât toată ziua ar fi prea mulți! Pentru ca totul să meargă bine, primul lucru pe care îl decidem este momentul potrivit pentru a tăia prăjitura: cel mai bine este să o faceți puțin înainte de sosirea oaspeților de seară sau puțin după, doar să nu-i lăsați să coincidă. In felul acesta vei evita suprapunerile: de exemplu, la un moment dat ai putea sa gasesti livrarea favorurilor de nunta, sosirea prietenilor si a rudelor mai in varsta plecand in acelasi timp, cu siguranta prea mult pentru a tine pasul cu totul!

Să te căsătorești dimineața in Italia

Amintește-ți că este ziua TA.

Urăsc să mă grăbesc, nu-i așa? Dacă mă gândesc că trebuie să-mi fac griji că fac totul rapid în ziua nunții mele, nu, nu suntem acolo. Deci, dacă aveți călătorii lungi sau plănuiți un serviciu de cuplu într-un alt loc decât locul nunții, nu conta pe minute. Nu riscați să nu mâncați nimic la bufet pentru a putea servi în cuplu, nu vă puneți problema să vă grăbiți să vă luați rămas bun de la bunicii care pleacă pentru că au început deja cu muzica și vă invită a dansa. Amintiți-vă să cereți un al doilea bufet de seară (oaspeții de la prânz s-ar putea să le fie foame la un moment dat), poate optați pentru un bar gratuit și nimeni nu se va plânge de nimic. Din acest motiv, căsătoria dimineața poate fi o idee bună.

Dacă, totuși, crezi că ar fi mai bine pentru tine să scurtezi ziua, citește acest articol despre nunți după-amiaza!

Modalități preferate pentru a rezerva ziua evenimentul tau in Italia cu pachet PREMIUM sau ECONOMIC foto-video:
Sunati acum Telefon: +39 37 55 34 9111

 WhatsApp : TRIMITE DE AICI !

 Facebook Messenger : TRIMITE DE AICI !