Cum alegi fotograful pentru nunta ta in Italia?
Încercați să vă dați seama cum să alegeți un fotograf de nuntă in Italia? Încearcă să citești aici

Ai ales locatia pentru nunta in Italia, ai gasit vila sau restaurantul la care visezi pentru receptie si acum te-ai hotarat ca este timpul sa alegi fotograful pentru nunta in Italia.

Odata ce a fost usor, a fost suficient sa iesi din casa, sa mergi cateva sute de metri maxim cateva kilometri si aici in fata ta fereastra fotografului, catre care au apelat toti oamenii care s-au casatorit in tara ta. Fotograful (strict masculin) care a fotografiat-o pe mama ta, mătușa și poate chiar câțiva dintre verii tăi mai mari.
Acum nu mai este cazul. Datorită internetului avem mult mai multe posibilități de alegere , avem o cultură fotografică diferită și putem observa diferențele dintre un fotograf de nuntă excelent și cel care poate face asta ca un hobby, din pasiune sau ca să rotunjească. Suntem literalmente invadați de fotografii peste tot, facebook, instagram, pinterest, web în general, iar acest lucru poate fi confuz. Şi ce dacă? Ce să fac?

Cum alegi fotograful pentru nunta ta in Italia

Între timp, trebuie să înțelegi ce gen fotografic este potrivit pentru tine

Fotografia de nuntă in Italia nu este un stil în sine. Sunt multe fațete, sunt multe alegeri stilistice și cromatice, modalități de abordare, diferențe de echipare. Sunt profesioniști care preferă să te pozeze, alții care se concentrează pe ședința foto „reportaj”. Sunt fotografi de nuntă in Italia care fotografiază în principal în alb-negru și alții care preferă fotografiile color, alții care filmează analogic. Deci ce să faci?
Primul lucru este să înțelegi diferențele și ce stil (mai mult sau mai puțin pozat?) este pentru tine. Odată ce ai înțeles asta, ești pe drum corect!
Ține cont de timpul: un profesionist în fotografie începe de obicei să aibă întâlniri sau să vorbească înainte de nuntă, așa că nu te prinde nepregătit cu câteva luni înainte!
Când ai o idee și ai redus alegerea la persoanele care s-ar putea să ți se potrivească, aș zice să după placul tău, cere-i fotografului o întâlnire. Alegi fotograful nunta Italia

Modalități preferate pentru a rezerva ziua evenimentul tau in Italia:
Sunati acum Telefon: +39 37 55 34 9111

 WhatsApp : TRIMITE DE AICI !

 Facebook Messenger : TRIMITE DE AICI !

Faceți o programare pentru a alege fotograful pentru nuntă in Italia

Cum alegi fotograful pentru nunta ta in ItaliaA alege un citat mai degrabă decât altul fără a fi cunoscut persoana respectivă este întotdeauna un risc. După cum spun mereu, ți-ar plăcea să ai de-a face cu o persoană care iți place în cea mai frumoasă zi, ziua nunții tale. Așa că întâlnește-te, ia notițe și pune orice întrebări care îți vin în minte, asculta sfaturile fotografului.
Și, foarte important, daca vreti sa vedeti nunțile în întregime , nu doar un portofoliu cu cele mai bune imagini din ultimii ani de muncă (e grozav să-ți faci o idee despre stil, dar apoi cred că este esențial să vezi mai multe! ).
De exemplu, în ziua nunții fac între 2000 și 4000 lovituri. Cu siguranță printre aceștia vor fi multe frumoase. Deci, scoateți-vă albumul și vedeți cum sunt livrate fotografiile! Este vorba despre alegerea fotografului de nunta pentru ziua ta!

Un alt factor foarte important este ca un fotograf bun da sfaturi, nu isi impune ideile! alegi fotograful nunta Italia

Un fotograf profesionist este flexibili față de cerirtile clientilor, și ii ajuta sa pozeze. Sunt de părere că un fotograf bun de nuntă poate da sfaturi excelente cu privire la locuri, ore pentru sedinta foto, restaurant, si multe alte. De exemplu, dacă vrei să te căsătorești la prânz, un fotograf bun te poate sfătui să faci fotografii de cuplu la apus pentru că la acea oră lumina va fi cu siguranță mai bună, mai caldă și perfetă, dar dacă vrei să o faci mai devreme pt. motivele tale, se va găsi împreună o soluție pentru a avea un rezultat excelent în orice caz!

Modalități preferate pentru a rezerva ziua evenimentul tau in Italia:
Sunati acum Telefon: +39 37 55 34 9111

 WhatsApp : TRIMITE DE AICI !

 Facebook Messenger : TRIMITE DE AICI !

 

Să trecem acum la punctul dureros, figurile pentru a alege fotograful pentru nuntă in Italia

Cum alegi fotograful pentru nunta ta in ItaliaEstimările pot varia de la câteva sute de euro pentru fotografi neprofesioniști până la câteva mii! Nu este ciudat, este perfect normal! Deoarece nu există un registru pentru fotografi, nu există tarife fixe sau de pornire, așa că fiecare poate cere cât dorește. Veți găsi fotograful amator care pentru cinci sute de euro vă va urmări de la dressing până la dansurile cu album inclus și tot cu dronă și strict fără TVA, precum și fotograful profesionist care lucrează oriunde în lume care vă va întreba pentru cinci sau șase mii de euro doar pentru lovituri. Piața este foarte diversă! Este de la sine înțeles că nu trebuie să ai încredere în pretinși profesioniști care îți cer câteva monede. De multe ori este vorba de personalități sau agenții neprofesioniste sau chiar de garsoniere mari care trimit copiilor cu puțină experiență plătindu-le (poate) câteva sute de euro.

Cei care fac această lucrare de ani de zile știu că echipamentul necesită o mulțime de bani, că două ore nu sunt suficiente pentru procesare, că fotografiile ocupă spațiu și pentru a le stoca în siguranță ai nevoie de mai multe hard disk-uri, că albumele de mostre nu au nevoie. dați-le vouă și că pentru a vă îmbunătăți aveți nevoie de cursuri, cărți, ateliere, studii și multe altele. Evaluează cu atenție devizele care îți vor fi livrate, verifică dacă totul este scris pe el și dacă ceva nu îți este clar, întreabă fără probleme!

De multe ori cei care cheltuiesc mai mult cheltuiesc mai puțin : veți avea mai multe fotografii livrate, fotografii mai frumoase, culori mai bune și mai multă siguranță. Așa că ține cont de toate aceste sfaturi pentru a alege fotograful pentru nuntă!

CUM ALEGI FOTOGRAFUL PENTRU NUNTA TA? ÎNCERCAȚI SĂ VĂ DAȚI SEAMA CUM SĂ ALEGEȚI UN FOTOGRAF DE NUNTĂ IN ITALIA? ÎNCEARCĂ SĂ CITEȘTI AICI. Cum sa alegi cel care va face pentru tine cele mai bune fotografii din cea mai frumoasa zi din viata ta?