Întrebări pentru un fotograf de nuntă in Italia

Întrebări fotograf nuntă Italia. Întotdeauna există o mulțime de îndoieli, așa că pentru a economisi timp iată o listă de întrebări pentru un fotograf de nuntă in Italia. Întrebările pentru un fotograf de nuntă sunt cu adevărat pe ordinea de zi: a avea îndoieli și nedumeriri pentru această zi foarte importantă este un lucru normal și legitim. Pe de altă parte, băieții mei se căsătoresc — aproape toți — pentru prima dată și, în consecință, este imposibil să știu totul despre căsătorie, în special despre serviciile foto și/sau video. Am grupat în acest articol multe dintre întrebările care mi se pun în fiecare zi, astfel încât să poată servi drept ghid pentru viitorii mei soți! Deci, să începem cu întrebările!

1. Dar cum funcționează o ședință foto de nuntă in Italia?

Întrebare grea. În ceea ce mă privește, fiecare serviciu este diferit pentru că fiecare soț este diferit. Sunt mirese timide care preferă să evite să se îmbrace, precum soții care vor să aibă un fotograf pe toată durata petrecerii. Depinde de tine!

Modalități preferate pentru a rezerva ziua:
Sunati acum Telefon: +39 37 55 34 9111

 WhatsApp : TRIMITE DE AICI !

 Facebook Messenger : TRIMITE DE AICI !
Sesiune foto dupa nunta Trash the dress/ Love the dress in Italia

2. Pentru ce este un al doilea fotograf? Este inclus in pret?

Una dintre întrebările clasice pentru un fotograf de nuntă in Italia este aceasta.
Un al doilea fotograf este întotdeauna foarte util: sunt încă doi ochi, o altă perspectivă, un stil asemănător dar niciodată identic, și de ce nu, un ajutor valoros în caz de urgență.

3. Caut un fotograf care face si videoclipuri in Italia

Da, adesea un fotograf poate face și videoclipuri, iar un realizator video face și fotografii. Dar cu siguranță nu în același timp. Pentru a avea un rezultat final bun este de neconceput ca în același timp (sau câteva secunde mai târziu) o persoană să le poată face pe amândouă.

 

4. Nu este mai bine să alegi prima locul de sedinta foto in Italia (Love Story)? Deci știi deja unde să mergi?

Da in fotografie, pentru ca evident este intotdeauna mai bine sa stii la ce sa te astepti, fie ca este o ferma rustica sau un hotel de lux pe plaja. Excelent chiar și în cazul unor locații foarte mari sau particulare. este mai bine să-l vizitezi din timp, pentru că te ajută de multe ori este util. nu perzi timpul in ziua nuntii. Va ajutam cu exemple cum sa pozati.

5. Întrebări fotograf nuntă Italia: albumul este inclus in costul serviciului?

Depinde de la profesionist la profesionist, dar albumul nu este adesea inclus. Acest lucru se datorează faptului că are un preț atât de variabil încât este foarte dificil să stabilești o sumă fixă. Prețul total al albumului tău va depinde de fapt de tipul pe care l-ai ales, de materiale, de numărul de pagini, de tipul de hârtie, de dimensiunea.fotograf de nunta in Italia: albumul este inclus in costul serviciului

6. Care ar fi un serviciu înainte de nuntă sau un serviciu de logodnă? Pentru ce este?

Este pur și simplu o ședință foto de cuplu care durează o oră, o oră și jumătate, care este din ce în ce mai solicitată. Aceasta are funcția de a face cuplul să se obișnuiască cu aparatul de fotografiat: în acest fel ziua nunții vă va fi mult mai ușoară, dar nu numai!

7. Cum funcționează plățile? Întrebări fotograf nuntă Italia

Aceasta este, de asemenea, una dintre cele mai frecvente întrebări pentru un fotograf de nuntă in Italia și răspunsul este: depinde de la profesionist la profesionist. Sunt cei care o împart în două tranșe, unele în trei. Eu personal împart plata în două: un depozit pentru a rezerva ziua pentru voi, o altă parte după nuntă.

Modalități preferate pentru a rezerva ziua:
Sunati acum Telefon: +39 37 55 34 9111

 WhatsApp : TRIMITE DE AICI !

 Facebook Messenger : TRIMITE DE AICI !
Întrebări pentru un fotograf de nuntă in Italia FAQ Torino Milano

8. Cât de curând vor fi livrate fotografiile? Și cum se întâmplă?

O nuntă este un eveniment lung de organizat, nu? La fel, a putea face o treabă bună în „după” nu este un lucru imediat. Un rezultat bun necesită multă atenție.

9. Fotograful păstrează o copie de rezervă a fotografiilor? Cât timp?

Da, fotograful păstrează întotdeauna cel puțin o copie de rezervă a fotografiilor timp de minim șase luni, dar acest lucru este adesea numit câțiva ani. Aceasta este pentru soți, (care pot pierde cheia care le-a fost dată) dar și pentru el însuși, pentru a le putea publica, a le folosi pe site și a face reclamă. În orice caz, va fi responsabilitatea soților să verifice funcționarea corectă a cheii și să facă o copie de rezervă a fotografiilor.

Pentru orice alte întrebări nu ezitați să mă contactați prin intermediul formularul de contact , vă voi răspunde în foarte scurt timp!