Cum să alegi locația pentru nuntă in Italia?
Vile, hoteluri, mici restaurante pe deal… care este locația potrivită pentru nuntă?

Una dintre primele dificultăți pe care le vor întâmpina un cuplu de viitori soți este cea legată de locația nunții: nordul Italiei are o cantitate incredibilă de vile, restaurante, cabane magnifice din care să aleagă pentru recepție. S-ar putea să credeți că locația nu este deloc o problemă, dar veți descoperi în curând că nu este cazul. Restaurant Romanesc Torino Italia Nunti Botezuri
Deci, cum să alegi decorul perfect pentru nunta ta? Există mulți factori de luat în considerare:

Locația pentru nuntă botez Torino Milano în funcție de stil

Evident, primul lucru de luat în considerare este amprenta pe care vrei să o dai zilei. Iti place un stil elegant, rafinat si putin printesa? Te poti orienta spre castele, sunt mai multe in Piemonte, Lombardia, toate cu stilul lor, de la cele mai sobru la cele mai romantice. Un bun exemplu este castelul Venaria Reale, sau Principe Rosso Alessandria. Sau ești mai mult un iubitor de stil boho chic? Atunci cu siguranță te vei orienta către un alt tip de locație, rustică și împrăștiată în mediul rural, precum frumoasa Carletto in Picetto, un loc magic în zona rurală din Torino, sau Mago de Caluso, care nu are aproape nimic din ideea clasică de o vilă!
Ori teritoriul nostru are o cantitate incredibilă de vile, dintre cele mai moderne precum cele elegante Ristorante albergo dei Cacciatori Verolengo la altele mai clasice precum Mappano — Le Due Magnolie, trecând prin cele hotărât excentrice precum Parco le Pigne Torino.

Locația pentru nuntă botez Torino Milano în funcție de stil

Modalități preferate pentru a rezerva ziua evenimentul tau in Italia pachet foto si video:
Sunati acum Restaurant Romanesc Torino Italia Telefon: +39 37 55 34 9111

 WhatsApp : TRIMITE DE AICI !

 Facebook Messenger : TRIMITE DE AICI !

Numarul de invitati nunta botez Italia sfaturi

A avea cincizeci de invitați sau a avea două sute schimbă lucrurile dramatic. Dacă ai crezut că o nuntă intimă este ideală pentru tine, trebuie să excluzi fără îndoială vilele mari venețiene sau locațiile foarte spațioase care ar părea goale cu puțini invitați. Frumoasa Parco le Pigne Torino, de exemplu, cu siguranță nu ar fi ideală cu parcul său mare și cu miile de colțuri, nici Villa Carletto in Picetto și minunata sa grădină. Mult mai potrivita ar putea fi ferma Le Due Magnolie, mica dar foarte intima si bine ingrijita. Restaurant Romanesc Torino Italia Nunta Botez

Restaurant Romanesc Torino Italia Nunta Botez locatia

Data căsătoriei

Multe dintre cele mai populare locații de nuntă sunt rezervate chiar și cu doi ani înainte de data zilei mari, mai ales în sezonul de vârf (mai, iunie și septembrie) sau sâmbăta. Deci, dacă ați găsit locul potrivit pentru dvs., acordați atenție calendarului! Casatoritul vineri sau duminica este din ce in ce mai des, iar de multe ori cateringele si restaurantele ofera reduceri pentru cei care aleg aceste zile. Restaurant nunta Torino Milano

Locația pentru nunti botezuri Italia potrivită și pentru ceremonie

Tot mai multe cupluri optează pentru o ceremonie civilă sau simbolică într-un parc, grădină sau chiar pe plajă. Este cu siguranță o alegere foarte romantică și eficientă din punct de vedere fotografic, ai grijă doar la câteva detalii simple. De exemplu, ideal ar fi sa alegi o locatie in care, in caz de ploaie, sa existe posibilitatea de a te adaposti sub baldachin sau unde sa fie disponibila o camera interioara. Sau chiar, dacă ora sărbătorii în aer liber este miezul zilei, ai un loc unde să stai sub copaci sau cearșaf pentru a evita prea multă lumină. Villa Condulmer a salvat perfect situația într-o zi ploioasă de exemplu.

Locația pentru nunti botezuri Italia potrivită și pentru ceremonie Restaurant nunta Torino Milano

Costul Restaurant nunta botez Torino Milano Italia

Fără să o ocolești prea mult, cele mai frumoase și căutate locații pentru a te căsători sunt scumpe. În funcție de bugetul tău, există mai multe soluții posibile și îți pot garanta că poți obține un rezultat excelent fără a cheltui sume astronomice. Alege vineri în loc de sâmbătă, concentrează-te pe luni precum aprilie sau octombrie (mai puțin populare, dar cu culori fascinante). Multe vile cer o chirie plus costul cinei de nunta de persoana, iar acest lucru este de obicei un lucru bun deoarece iti permite sa personalizezi locatia la maximum. Dar dacă bugetul nu vă permite, încercați să căutați acele locuri unde prețul este unic (restaurante sau vile deținute de catering Italia) sau dacă chiar v-ați îndrăgostit de o locație, testați diferite catering pentru a afla care se potrivește asta cel mai bine ce vrei.

Modalități preferate pentru a rezerva ziua evenimentul tau in Italia:
Sunati acum Telefon: +39 37 55 34 9111

Cum să alegi locația pentru nuntă in Italia WhatsApp : TRIMITE DE AICI !

 Facebook Messenger : TRIMITE DE AICI !

Nu în ultimul rând: sezonul Restaurant Romanesc Torino Italia

Cu siguranță o nuntă pe plajă sau în aer liber are farmecul ei, dar nu în decembrie! Iubești podgoriile și ți-ar plăcea să fii imortalizat în frumoasele zone din Valdobbiadene? Foarte bine, dar apoi trebuie să te căsătorești în toamnă. Evaluează cu atenție riscurile și frumusețile lunii pe care ai ales-o înainte de a te decide asupra locației nunții!