Nunta de după-amiază in Italia, cum se organizează?

Nunta după-amiaza: fezabilă sau prea complexă pentru puținul timp disponibil?

„Dar dacă ne sărbătorim nunta după-amiaza in Italia, suntem siguri că putem face totul? Și ce facem cu toți acești oameni? Nu va fi prea informal? Vreau să fie cea mai bună zi a mea. Dimineața ne plictisim, dar cu o nuntă după-amiaza nu e timp de fotografii sau de distracție!”

Nu este chiar așa, dar e adevărat, nu în toate cazurile este posibil să te căsătorești după-amiaza.
O nuntă de după-amiază in Italia este potrivită dacă:

  • Ai ales o zi a săptămânii
  • Îți pasă de petrecerea de seară
  • Nu ai prea mulți corespondenți
  • Nu prea ai de călătorie

Deci care sunt întrebările care pot apărea pentru o nuntă de după-amiază in Italia?

Problemă de scurtă durată: de obicei nu este adevărat. Pornind de la presupunerea că dacă probabil ai ales să te căsătorești după-amiaza este pentru că situația o permite, nunțile de după-amiază sunt perfect fezabile precum nunțile de 12 ore cu o ceremonie la unsprezece dimineața. Pentru a evita să faceți totul în grabă, trebuie doar să urmați câteva mici precauții, de exemplu: alegeți o locație în apropierea bisericii, cum ar fi Carletto Torino (atinge pentru o nuntă în această locație), foarte aproape de o biserică mică și încântătoare sau, în cazul unei ceremonii civile, căutați o locație unde puteți sărbători și nunta, cum ar fi Lago Azzurro (printre altele, efectul este de obicei mai bun decât căsătoria în comun). Acest lucru va reduce foarte mult timpul de călătorie și „stresul” dvs. și al oaspeților dvs. Același lucru este valabil și pentru serviciul de cuplu: cel mai bine ar fi să o faci în interiorul vilei dar, în cazul unor locații mici sau nepotrivite, nu ar fi o mare problemă. Trebuie doar să ai un „plan B”, așadar niște priveliști în apropierea vilei unde poți face fotografii. Nunta de după-amiază Italia
Nunta de după-amiază Italia, cum se organizează
Ai multi musafiri: daca ai multi musafiri si te casatoresti dupa-amiaza cu siguranta nu ii vei putea imparti in doua grupe, cei de zi si cei de seara. Deci care este soluția? Pur și simplu alegeți locația recepției suficient de mare pentru a-i distra pe toți în același timp!

Aceasta este ziua TA: probabil dacă te-ai hotărât să te căsătorești după-amiaza este pentru că ceea ce cauți într-o nuntă este climatul de sărbătoare, distracție și nu-ți plac tradițiile și respectarea unui scenariu. Ceea ce îți dorești este să petreci o zi fericită alături de prieteni și rude, astfel încât să poți alege cu adevărat să faci tot ce vrei. Poți avea un bufet mare fără cină, sau nu vrei fotografii de grup pentru că le preferi pe cele în timp ce dansezi cu o băutură în mână!

Nunta de după-amiază Italia

Când NU trebuie să vă căsătoriți după-amiaza: dacă aveți o navetă lungă NU organizați o nuntă după-amiaza in Italia Torino Milano. Timpi de transfer, mai ales dacă sunt lungi iti fura ore pretioase din ziua ta. Pentru a evita grăbirea lucrurilor, este mai bine să nu exagerați.

Dacă ai mulți invitați și poate un buget oarecum limitat, nu risca un rezultat mediocru având toți invitații toată ziua: prietenii tăi vor înțelege!

Locația pentru nuntă botez Torino Milano în funcție de stil Nunta de după-amiază Italia

Modalități preferate pentru a rezerva ziua evenimentul tau in Italia foto si video pachet:
Sunati acum Nunta de după-amiază Italia  Telefon: +39 37 55 34 9111

Nunta de după-amiază Italia  WhatsApp : TRIMITE DE AICI !

 Facebook Messenger : TRIMITE DE AICI !

Totodata, daca locatia serviciului de cuplu este diferita de cea a receptiei, va trebui sa stai macar o ora intre un transfer si altul, iar asta va insemna realizarea unui bufet care sa dureze minim doua ore. Și dacă sunt implicate și alte călătorii, va fi dificil să găsești timp pentru a face totul!

Deci, dacă ați decis că un serviciu mai lung este potrivit pentru dvs., citiți aici cum să profitați la maximum de ziua dvs.