Nuntă în ploaie în Italia, cum putem rezolva situația?

Să risipim un mit. Căsătoria cu ploaie nu este o tragedie, trebuie doar să știi cum să te comporți

Data nunții, nu va fi niciodată o zi ploioasă! Dacă cu o zi înainte de nuntă , prognoza a dat o inundație. Ce să faci pentru a nu-ți strica ziua?

Te-ai hotarat in sfarsit data zilei celei mari, si este in mijlocul verii, dar prognoza spune ca va fi o nunta ploioasa. Cu câteva zile înainte să începi să te uiți pe toate site-urile pe care le cunoști și să începi să-ți faci griji. Da, ploaia este una dintre cele mai mari temeri ale tuturor proaspăt căsătoriți. Cei care se căsătoresc în martie sau octombrie trebuie să țină cont de faptul că șansele ca acest lucru să se întâmple sunt mari, dar cei care au încercat să fie sigur în iunie, iulie sau august cu siguranță nu pot fi prinși nepregătiți. Așa că am încercat să rezum într-un articol diferite soluții pentru cei cărora le este frică de ploaie, pentru a nu vă strica cea mai frumoasă zi!


Nuntă în ploaie în Italia – OCAZIA PERFECTA PENTRU FOTOGRAFII SI AMINTIRI DE NEUITAT

Precauții

Dacă te căsătorești într-o vilă sau într-un restaurant, caută unul care să aibă și spațiu înăuntru. Am văzut mai multe cupluri disperate pentru că doreau să aleagă o locație unică pentru ceremonie și recepție, dar care din păcate nu avea suficient spațiu pentru a susține o sărbătoare în interior și m-au întrebat „dar ce am putea face dacă ar ploua?”. Din păcate nu există o soluție, pentru că în caz de ploaie ușoară ar fi suficiente umbrelele, dar dacă ar fi o furtună lucrurile ar fi de necontrolat și oaspeții s-ar trezi înghesuiti încercând să nu se ude, cu pantofii scufundați în pământul moale.

Mai bine sa alegi o alta vila, cu spatii frumoase in interior si sa o decorezi dupa plac: cu flori, lumanari si bun gust poti face magie! Și dacă ar fi soare, cu atât mai bine! Sau, alternativ, luați în considerare o nuntă în comun sau într-o locație acoperită și apoi mutați-vă la cea dorită pentru prânz/cina.

Același lucru este valabil și pentru recepție. Dacă te-ai îndrăgostit de o vilă cu o grădină încântătoare în care să iei prânzul/cina cu spații interioare frumoase, să petreci ore întregi într-o cameră care iți place, nu te-ar putea pune într-o stare proastă. și stricați ziua. Atunci este evident că dacă la cântare frumoasa grădină învinge posibilitatea unei furtuni, ei bine, atunci ne putem gândi la îndrăzneală!

Ce faci daca in ziua nuntii ploua?

Cum să faci o ședință foto de nuntă în ploaie in Italia?

Sedinta foto in Italia de obicei nu este o problema: in general nu ploua toata ziua, asa ca intotdeauna este timp sa iesi si sa faci poze in cuplu, daca nu in timpul bufetului atunci macar intre un fel si altul. Un fotograf bun in Italia, cu excepția cazurilor rare, va putea găsi unghiuri, jocuri de lumină și priveliști chiar și într-o zi înnourată fără a face înconjurul lumii.

Modalități preferate pentru a rezerva ziua evenimentul tau in Italia foto si video pachet:
Sunati acum Nunta de după-amiază Italia  Telefon: +39 37 55 34 9111

Nunta de după-amiază Italia  WhatsApp : TRIMITE DE AICI !

 Facebook Messenger : TRIMITE DE AICI !

Dar dacă chiar nu-ți place ploaia și vrei să eviți riscul fotografiilor în aer liber, caută o vilă cu camere frumoase, decorațiuni deosebite sau un loc interior legat de amintirile tale unde poți merge pentru niște fotografii. Dacă nu, cea mai bună soluție este umbrela clasică! Unul dintre soții mi-a spus odată asta: „dacă soarele strălucește va fi o zi distractivă și veselă, dacă nu vom avea una intimă și delicată”. Și avea dreptate. Fotografiile cuplurilor înghesuite sub o umbrelă transparentă sau îmbrățișate strâns la temperaturi mai scăzute sunt cu adevărat romantice!

Ploaia la nunta Italia ocazie pentru fotografii superbeNimic de făcut, ai văzut o locație perfectă pentru tine la care chiar nu vrei să renunți. Cu toate acestea, cu o zi înainte vremea nu era promițătoare. Ce să fac?

  • Dacă ceremonia are loc într-o vilă fără alte soluții, trebuie doar să speri la timp și să te echipezi cu umbrele uriașe, poate chiar unele pentru oaspeți. În orice caz, întreabă dacă este disponibil măcar o magazie mică sau un foișor. Dacă ar ploua mult, cu siguranță va fi posibilă amânarea ceremoniei pentru timpul necesar pentru a face ritualul fezabil.
  • Ar fi bine să le oferim oaspeților umbrele în loc de evantai sau batiste. Cu siguranță vor aprecia, iar tu vei avea o atmosferă mai rafinată și nu vei risca să te găsești într-o mare de umbrele urâte maro, carouri sau negre
  • Dacă sunteți un soț întreprinzător și nu vă este frică să vă murdăriți sau să vă udați, puteți să vă echipați cu cizme de ploaie colorate, umbrele vesele și să vă scufundați! Alternativ, o umbrelă transparentă este întotdeauna drăguță și romantică pentru a face câteva fotografii în aer liber.