Sedinta foto la Torino, Milano, cum sa o organizezi cel mai bine?

Sedinta foto in Italia. Mituri și legende, cum să pregătești o ședință foto frumoasă Torino?
Ai visat mereu la o sedinta foto la Milano si te-ai hotarat in sfarsit sa o faci. Dar de unde să încep?

Veneția cu siguranță nu este cel mai simplu oraș din lume, dimpotrivă, de multe ori ajungerea acolo și folosirea ei în cel mai bun mod poate fi destul de dificil, mai ales pentru cei care nu o cunosc. Să vedem împreună cum să obținem rezultate excelente, atât pentru cei care doresc să organizeze un simplu serviciu de cuplu, cât și pentru cei care visează să se căsătorească pe apă.

Cum să ajungi în oraș?

Poate părea banal, dar de multe ori nu este așa, așa că să începem chiar de la bază: cum să ajungem în oraș? Avem transport in comun — tren, tramvai si autobuz — si transport privat — masina si taxi -. Dacă nu ți-ai luat un hotel în Torino, care este cu siguranță cea mai practică alegere, sau dacă nu locuiești în oraș, este bine să înțelegi care este cel mai convenabil mod de a desfășura o ședință foto la Torino în liniște.Mituri și legende, cum să pregătești o ședință foto frumoasă Torino

Autobuz și tramvai: orașul este, de asemenea, bine conectat prin numeroase autobuze și o linie de tramvai care vă va duce până la via Garibaldi, ultima zonă accesibilă mașinilor. Este grozav dacă ai o cameră la periferie și nu ești prea aproape de gară. Avantajul acestor vehicule este că există posibilitatea de a opri până la ore mai târziu deoarece unele linii își continuă cursele și după miezul nopții. Așadar, dacă poate doriți să organizați o ședință foto în Torino la apusul soarelui în iunie și apoi să vă opriți să mâncați o gură și să faceți o plimbare romantică până în Piazza San Carlo, atunci această opțiune este cu siguranță mai bună decât trenul. Desigur, mijloacele private permit o libertate și mai mare.

Modalități preferate pentru a rezerva ziua evenimentul tau in Italia:
Sunati acum Sedinta foto in Italia Telefon: +39 37 55 34 9111

Sedinta foto in Italia WhatsApp : TRIMITE DE AICI !

 Facebook Messenger : TRIMITE DE AICI !

Taxi: confortabil, dar mai scump decât autobuzele. Sedinta foto in Italia Torino Milano

Mașina: cu siguranță vehiculul care permite o mai mare libertate, dar aveți grijă pentru că sosirea prin mijloace proprii în Torino poate să nu fie întotdeauna cea mai bună alegere. Toate parcările din oraș sunt scumre: primele sunt mai confortabile, dar și destul de scumpe, în timp ce cele din urmă au tarife mai mici, dar nu sunt atât de practice. De la Tronchetto la Piazzale Roma vom avea aproximativ zece minute de mers pe jos. Mai mult, in zilele cele mai aglomerate am putea gasi parcari complete (de exemplu in august, in carnaval, in festivalul Redentore…) asa ca este mai bine sa comparati tarifele si sa va rezervati locul!Sedinta foto in Italia cum sa o organizezi cel mai bine

[masterslider id=»2″]

Cum să te deplasezi prin Torino, Milano?

Prima regulă pentru a vă deplasa prin Torino: folosiți pantofi confortabili.
A doua regulă pentru filmarea în Milano: urmați regula numărul 1 *

* In cazul apei mari inlocuiti pantofii confortabili cu cizme de cauciuc.

AM ALES SĂ FOTOGRAFEM DRAGOSTE Art Foto: Fotograf de nuntă din Torino și video profesionist. Vă urăm bun venit în lumea noastră formată din povești de viață și povești de dragoste. Scopul nostru, prin intermediul camerei, este să vă oferim râsete, lacrimi și uimire. Suntem o echipă de fotografi și realizatori video din Torino care au decis să lucreze împreună pentru a vă oferi cel mai mare profesionalism și garanția unui reportaj de nuntă captivant și personalizat. Experiența ca fotograf de nuntă, cercetarea și comparația continuă ne permit să ne definim ca povestitori, scopul nostru este să surprindem adevărata esență a familiei tale, a relației tale, a nunții tale. Ne place să uimim și să entuziasmăm cu fiecare fotografie!

UN STIL ÎN ECHILIBRĂ INTRE OUATE SI SPONTANEITATE
Ne place să ne definim munca ca un fotograf de nuntă natural și elegant, suntem conștienți de importanța evenimentelor tale și de unicitatea momentelor pe care avem sarcina de a le surprinde. Din pasiunea profundă pe care o împărtășim pentru fotografia de nuntă s-a născut un loc în care soții noștri pot discuta între ei, întâmpinați de o echipă de încredere formată din fotografi profesioniști cu experiențe diferite care, uniți, găsesc un stil unic, fără a lăsa nimic la voia întâmplării, astfel încât fiecare detaliu, lumină, nuanță și cerere a soților poate fi imortalizată pentru totdeauna.

EMOŢIE NU TE ASTEPTATI
Videoclipurile noastre reflectă amintirile oamenilor, părțile emoționale ale celei mai importante zile: nunta ta. Nu doar un fotograf de nuntă.

Filmează cele mai intense momente și alege mereu între ceea ce se întâmplă și ceea ce captează sufletul. Am ales să formăm o adevărată echipă de realizatori de video de nuntă care să documenteze dragostea nu numai datorită talentului și utilizării profesionale a instrumentelor de ultimă generație, precum optica stabilizată, drone și tehnici specifice, ci este fuziunea continuă între fotografi și video. realizatori obișnuiți să colaboreze cu un singur scop pentru a face fotografiile și filmările nunții tale naturale și incitante. https://www.artfotoweb.com/

Sedinta foto in Italia cum sa o organizezi cel mai bine Torino Milano

Modalități preferate pentru a rezerva ziua evenimentul tau in Italia:
Sunati acum Sedinta foto in Italia Telefon: +39 37 55 34 9111

Sedinta foto in Italia WhatsApp : TRIMITE DE AICI !

 Facebook Messenger : TRIMITE DE AICI !

 

Deci, cum să organizezi o ședință foto înTorino?

Locațiile:

După ce ți-am oferit toate aceste informații foarte practice, să trecem la treabă: cum putem organiza o ședință foto frumoasă la Torino?
În primul rând pornim de la presupunerea că Torino este un oraș care este – aproape – mereu aglomerat. În consecință, vom avea de-a face cu turiștii care decid să o viziteze tot timpul anului. Cum se face?
Prima soluție – evidentă – este să mergi în locuri puțin turistice. Da, pentru că Torino nu este formată doar din Piazza Castello și Piazza San Carlo. Există multe locuri mai puțin cunoscute și în afara drumurilor bătute pe care le putem vizita și unde ne putem pierde pentru o ședință foto în Torino, găsind colțuri încântătoare. Serios, este unul dintre cele mai frumoase orașe din lume și orice parte a acestuia este unică. Așa că nu vă fie teamă să alegeți itinerarii mai puțin cunoscute. Chiar și insula Piazza Vittorio în sine poate fi un punct tactic: mai puțin aglomerată, dar cu vedere la parco Valentino. Dacă nu, cel mai bine este să te pierzi pur și simplu pe străzi, vei vedea ce surprize!

Dar dacă ești atât de dornic să fii fotografiat în fața Palatului Carignano, atunci trebuie să alegi ore strategice, și asta înseamnă înainte de opt dimineața, când în jur sunt aproape doar măturători de stradă. În cele mai multe cazuri, acest lucru implică începerea serviciului în jurul orei șase și jumătate, dacă nu mai devreme, și, desigur, implică să te trezești devreme, dar este prețul de plătit pentru a avea o ședință foto frumoasă în Torino, în Palazzo di Citta. Fii sigur că nu vei fi singur

Deci, cum să organizezi o ședință foto înTorino?

Orare:

În ceea ce privește lumina, cele mai bune momente sunt întotdeauna aceleași: răsăritul și apusul.

După cum am menționat mai sus, folosirea celui de dimineață devreme ca loc pentru o ședință foto în Torino va avea, de asemenea, puțini oameni în favoarea noastră. Dimpotrivă, în timpul apusului cele mai cunoscute locuri vor fi considerabil aglomerate, așa că inevitabil va fi necesar să se retragă pe zone mai puțin faimoase.
Zorii au și un alt pro: soarele răsare peste lagună dimineața, așa că vom avea ocazia să filmăm cu lumina care vine din spatele Duomo, o minune!

Pentru apus, in schimb, iti propun doua itinerarii. Primul este în cartierul Capucino, unde chiar înainte de apus vom avea culori frumoase și apoi, dacă avem noroc, ne vom putea bucura de un cer excepțional.

Al doilea este în biserica Gran Madre, în special primul spre Basilica di Superga, pentru a se termina în parcul Tesoriera, mereu iluminat de o lumină incredibilă la apus.

Modalități preferate pentru a rezerva ziua evenimentul tau in Italia:
Sunati acum Telefon: +39 37 55 34 9111

 WhatsApp : TRIMITE DE AICI !

 Facebook Messenger : TRIMITE DE AICI !
Imbracamintea pentru sedinta foto la Torino Milano

Imbracamintea pentru sedinta foto la Torino Sedinta foto in Italia

Fără reguli grele pentru asta! Să ne amintim doar că: Torino este un oraș practic umed! Mai ales dimineata exista riscul de ceata si multa umiditate, care ne face sa ne simtim mai cald vara si mai friguros iarna (ce noroc!) Si care face ca machiajul sa curga si sa se onduleze parul. Asa ca pe langa pantofii comozi pentru mers si altii mai putin comozi pentru cand tragi (vezi mai sus) ia un pulover in plus pe care nu il stii niciodata. Iar dacă vrei ca stilul tău să rămână impecabil, abundă cu fixativ!

Veneția este un oraș elegant. Evident, dacă vrem să punem cuiul cu țesut, nimeni nu ne poate împiedica, dar poate că nu ar fi tocmai ceea ce ni se potrivește cel mai bine. Da, pe de altă parte, la rochii lungi în nuanțe pastelate pentru femei și blugi și o cămașă pentru bărbați. Dacă vrei ceva mai construit, chiar mai bine! Rochiile și măștile elegante sunt bine. Pe scurt, cel mult, imbraca-te frumos, pentru ca sunt amintiri care vor fi imortalizate!

Dacă te hotărăști să faci o ședință foto în Torino iarna, va trebui să te îmbraci mai greu. Cu toate acestea, puteți purta o haină în loc de pilote sau jachete. Efectul va fi cu siguranță mai bun. În caz contrar, îmbracă-te așa cum îți place sub jachetă, iar când dai clic pe ea o vom scoate! La sfârșitul serviciului vom bea ceai sau cafea fierbinți împreună. Da la pălării și accesorii!

Regula generală pentru o ședință foto la Veneția este: în largul tău, dar într-un mod pe care să-l vezi cu plăcere!

Imbracamintea pentru sedinta foto la Torino Milano

Dar nunți?

Cu siguranță cel mai bun lucru este să ai un wedding planner care să știe să lucreze la Torino. Dar în cazul în care vrei să ajungi până atunci, citește mai departe.

Ceea ce se schimbă cel mai mult pentru o nuntă la Torino este modul de deplasare între biserică/municipalitate și locația recepției.
Dacă a ta este o nuntă intimă, cu siguranță te poți organiza cu unul sau mai multe taxiuri pe apă, desigur, cu excepția cazului în care locația este aproape de locul ceremoniei. În acest caz, o scurtă plimbare prin oraș nu va deranja pe nimeni!
În caz contrar, va fi mai bine să organizați bărci de închiriere pentru a transporta oaspeții, în timp ce mirii cu siguranță vor călători cu taxiul. Acesta este, de obicei, și cel mai bun moment pentru a face o fotografie scurtă de cuplu.

Ai nevoie de mai multe informații despre nunți în Torino? Un articol aprofundat va fi lansat în scurt timp, între timp sper că această pagină despre ședințe foto la Torino v-a mulțumit!

Sesiune foto dupa nunta in Italia.