Cum să te îmbraci la nuntă in Italia?

O mie de rochii in garderoba dar pana la urma nu stii niciodata cu ce sa porti la o nunta! Iată un mic ghid pentru a nu fi deplasat. Ce să porți la o nuntă? Cine mă cunoaște știe că nu sunt foarte tolerant la acest subiect și asta pentru că de-a lungul anilor am văzut atât de multe lucruri putin placute în acest sens. Așa că am decis să pun pe hârtie ce se folosește și ce este absolut interzis!

Cum să te îmbraci la nuntă in Italia

Ce nu poate fi folosit absolut la o nuntă (indiferent de stilul acesta)?

Primul lucru care îmi vine în minte este o rochie albă. Doar mireasa trebuie să fie în alb, deci NU alb optic, alb crem, alb murdar, alb lapte și orice nuanță existentă. Decorat alb? Pentru o nuntă o văd greu: ca să nu greșesc, aș rămâne pe „niciodată, niciodată”. Intr-adevar, acceptabil in cazul unei uniuni civile intre doi barbati care nu aleg un costum de culoarea respectiva. Imbracaminte nunta femei Italia

Lăsăm decolteurile acasă, la fel și fustele scurte. Sau tocuri excesive. Sau fantele din picioare. Este totuși un eveniment elegant, așa că dacă avem un corp de basm bun pentru noi dar poate să-l arătăm și cu alte ocazii. Deci rochiile mini strâmte, decolteurile push-up, fustele prea scurte sunt absolut interzise. Este o chestiune de respect pentru tipul de eveniment, de bun gust (care de multe ori lipsește) dar și de prietenie față de mireasă: va fi ziua ei, cea în care va fi cea mai frumoasă, îți dorești neapărat distrag atentia catre tine? Nu ar fi frumos. Orice rochie provocatoare ar trebui pastrata in garderoba (da stiu ca nuntile sunt o ocazie excelenta de a fi frumoasa, dar o putem face oricând cu clasa, eleganta si sobrietate!). Deci, ce să îmbraci la o nuntă?

Modalități preferate pentru a rezerva ziua evenimentul tau in Italia, foto, video, muzica:
Sunati acum Telefon: +39 37 55 34 9111

 WhatsApp : TRIMITE DE AICI !

 Facebook Messenger : TRIMITE DE AICI !

 

Cum să te îmbraci la nuntă in Italia fotograf filmariUșor de fanteziile tale! Ok la cele elegante si florale daca evenimentul nu este prea formal. Evita orice imprimeu animal! Nu leopardului, pitonului, zebrei, tigratului și oricărui alt animal exotic, cu excepția cazului în care nunta are o tematică zoologică. Presupunând că sunt mai bine în habitatul lor natural, căsătoria nu este cu siguranță mediul potrivit pentru a-i arăta.

Nici măcar pene, tocuri prea înalte, platforme lap dance. Adevărat. Daca vrei sa fii comod pe tocuri, alege un toc jos sau larg, evident atent la alegere, dar evita aceste „solutii alternative” precum ciuma. Pana este confortabilă, dar bună pentru o seară la plajă, nu pentru o nuntă. Dacă nu, mai bine un pantof mai jos și mai elegant, excelent și pentru cei care nu sunt familiarizați cu mersul pe picior. Amintiți-vă întotdeauna că trebuie să fim confortabili pentru a nu arăta neîndemânatici!

Cum să te îmbraci la nuntă in Italia biserica Torino Susa fotograf

Deci, ce să porți la o nuntă? Sunt lucruri de purtat cu moderație sau doar la anumite evenimente

Negru de exemplu. În mod normal, un costum negru nu trebuie purtat la o nuntă. Ca și mov. Cu toate acestea, problema violetului legată de superstiții este clarificată din plin și până acum mulți oaspeți poartă această culoare! Negrul, în schimb, este o chestie aparte, pentru că tinde să se întunece, așa că dacă toți invitații ar purta rochii negre, evenimentul ar fi foarte greu și puțin mohorât. Întotdeauna mai bine să eviți! Exista evident si exceptii: in cazul invitatilor usor supraponderali care tind sa se imbrace in culori inchise, cu siguranta poti inchide ochii asupra starii lor de bine, precum si in cazul nuntilor de iarna, unde gasindu-se rochii elegante in culori mai aprinse. se dezvăluie.o întreprindere foarte dificilă (albastrul e mai bine oricum!). Poate atenuăm culoarea adăugând accesorii cu diferite nuanțe, sandale bijuterii, cercei sau coliere. În general, însă, evităm culorile sumbre și sumbre chiar și cum ar fi maro și gri închis.

Roșu. Pentru mulți văzuți ca diavolul, în realitate nu este întotdeauna cazul. Sa zicem ca ar fi mai bine, pentru fiecare nunta, sa evitati rochiile stralucitoare si sa preferati nuantele moi si nuantele pastelate, ca regula generala, iar rosul tinde sa atraga MULT atentia. Atunci, dacă ești un invitat obișnuit și îți place o rochie roșie, folosește-o! Dacă, în schimb, ești cel mai bun bărbat pentru mireasă și de aceea va trebui să fii adesea aproape de ea (chiar și în fotografii!), Ochiul ar cădea mereu asupra ta! Totusi, intreaba-i pe mireasa daca ai dubii!

Cum să îmbraci la nuntă in Italia Torino foto videoRochii scurte. De obicei rochia scurtă este folosită pentru nunți în timpul zilei, dar întotdeauna fiți atenți la cât de scurtă! Fusta NU trebuie să fie NICIODATĂ atât de mult deasupra genunchiului (vezi mai sus), iar dacă nunta implică un rit religios ar fi totuși să stai puțin sub, chiar dacă vei merge apoi să sărbătorești în mijlocul câmpurilor. Taie midi și practic nu te înșeli niciodată!

O rochie lunga nu este neaparat eleganta! Există fuste lungi extrem de lejere care nu trebuie purtate niciodată la o nuntă. Depinde de material, imprimeu, stil! Rochia albastră din bumbac cu flori roșii și albe sau imprimeu cu buline nu se dovedește aproape niciodată adecvată!

Şal şi capac pentru umeri: nu vă prindeţi nepregătit. Dacă nunta va fi un rit religios, veți avea nevoie de ceva care să vă acoperiți și nu doriți să mergeți să luați în mașină puloverul bunicii sau jacheta de blugi șifonată, așa că planificați-vă din timp!

Cum te îmbraci la nuntă in Italia rosu

 

Deci, să trecem la sfaturi „în principiu” sau pe baza tipului de eveniment.

După cum am menționat anterior, dacă nunta este suficient de informală, putem varia puțin mai mult în ceea ce privește formele, culorile și modelele. Cu toate acestea, amintindu-ne de regulile bon ton, putem opta pentru croi mai deosebite sau culori mai aprinse, sau chiar modele care nu sunt neapărat florale, atâta timp cât rochia și țesătura sunt elegante. Nu se spune ca pentru a fi impecabil culoarea pastelata solida este obligatorie.
Nu este obligatoriu să folosim o fustă: dacă ne simțim mai confortabil cu pantalonii putem evalua cu siguranță un costum (nu pentru birou vă rog), un top complet și pantaloni sau un costum, pe care întotdeauna îl apreciez foarte mult! Evident, dacă te afli la o nuntă de seară într-o locație uluitoare, atunci întrebarea se schimbă! In acest caz sisisi la rochii lungi si elegante, in culori uni si mai inchise (poate nu negre).
Pantofi inchisi sau deschisi? Închis este mai formal, dar sandalele sunt bune. Tot aici evităm pantofii prea strălucitori, sandalele sclave sau prea mulți pantofi de birou! Încercăm mereu să fim treji și eleganti.

Sper că te-am ajutat puțin cu ce să porți la o nuntă și că micul meu și jucăuș ghid ți-a fost de folos! Daca vrei acelasi articol dar pentru barbati click aici!

TAGS: romanian fashion, designer sfaturi rochie mireasa, bridal rochie de mireasa, consultatnta rochie de mireasa, rochie de mireasa tip printesa, rochie de mireasa de matase, rochie lungarochie de nuntanunta, rochie mireasa italia, POZA VS REALITATE, PROBEZ ROCHII DE MIREASA IEFTINE, CE COMAND VS CE PRIMESC, PROBEZ ROCHII DE SEARA SUB 100 DE EURO