Сum să se îmbrace pentru nunta unui bărbati in Italia

Ghidul despre cum să se îmbrace pentru o nuntă bărbații — pentru că da, bărbații au mai puține alegeri, dar de multe ori greșesc.
După ghidul pentru invitatile de sex feminin, iată răspunsul la cum să se îmbrace un barbat pentru o nuntă. De ce da, evident pentru că nu toti bărții au idei atât de clare despre ce să poarte la un eveniment formal sau semi-formal din când în când. Nu este suficient să pui o cămașă albă pe jumătate descheiată pentru a fi potrivită pentru ocazie (și uneori nici măcar atât), așa că să începem cu:


Știu că anumite lucruri pe care le voi spune pentru unii vor suna ușor și pentru alții chiar evidente și jignitoare, îmi cer scuze anticipat, dar nevoia de a scrie ghidul despre cum să te îmbraci pentru o nuntă pentru băieți derivă din faptul că pentru mulți evident nu este asa. Deci să mergem!

Blugi: uitați de ei. Permis doar copiilor sub cincisprezece ani, deși, după părerea mea, există și alte soluții mai frumoase și mai proaspete, fără să arate ca dandy. Pentru că țesătura blugilor nu este în orice caz foarte elegantă. Dar dacă ești adult, nu, blugii NU se potrivesc NICIODATĂ. Nu, nici măcar pentru nunta din grădina vilei, nici pentru nunta comună. Repetă cu mine: NU.

Pantalonii scurti. Nu, nu glumesc de tine. Uneori văd și asta. Și, inutil să spun, orice tip de pantaloni scurți pentru bărbați este întotdeauna prea casual și sportiv pentru un eveniment formal precum o nuntă. Chiar dacă căsătoria este informală. Evident, dacă este un eveniment pe plajă, desculț cu o baie în mare planificată după ceremonie, poate vă gândiți bine, dar există întotdeauna alternative excelente fără a arăta vițelul

Сum să se îmbrace pentru nunta unui bărbati

Pantoful sport. Din ce în ce mai des văd musafiri în adidași și mă întreb, de ce? Pantoful cu șiret, catarama dublă, mocasinul, cu ce au greșit să nu le poarte nici măcar la un astfel de eveniment? Există o mie de moduri de a fi alternativ păstrând în același timp eleganța, pantoful sport pentru o dată să-l lăsăm sub scări.
Iar dacă evenimentul este foarte informal și chiar nu vrei să porți încălțăminte mai potrivită, atunci măcar să poarte un pantof care să nu fie prea sportiv. Mireasa iti va multumi.

Cămașa din pantaloni. Nu am de gând să detaliez subiectul, dar voi spune doar un cuvânt: neglijent.

Сum să se îmbrace pentru nunta unui bărbati tinuta elegant

Cum să te îmbraci va depinde în primul rând de tipul de eveniment: cea mai bună îmbrăcăminte pentru o nuntă formală în biserică va fi cu siguranță diferită de cea pentru o nuntă bucolă în pădure. Evident că pentru prima va fi necesar să purtăm un costum clasic cu cravată sau papion, în timp ce pentru a doua poate ne mai dăm puțină libertate. De exemplu:

Cămașa cu model. Să-l folosim cu moderație. Sunt un mare fan al cămășilor albe elegante și simple, care sunt întotdeauna perfecte pentru orice ocazie, dar recunosc că modelele delicate pot fi aproape întotdeauna acceptate. In schimb, atentie la cele mai particulare, care sa fie eliminate pentru evenimente formale dar sa fie evaluate pentru cele mai putin lucioase. Evident că nu vorbim despre teme hawaiane sau asemănătoare, le păstrăm pentru plajă, la fel și mânecile scurte. Dar in august si pentru nuntile cu o ceremonie in aer liber mai „casual”, cred ca o camasa de in este absolut acceptata. Poate le evităm pe cele negre, pentru o nuntă nu prea se potrivesc.

Rochia ruptă. Poate fi folosit doar in nunti mai putin elegante, insa trebuie combinat cu grija. Să evităm contrastele puternice și să optăm poate pentru două tonuri similare. Un atelier bun cu siguranță te va putea sfătui în cel mai bun mod posibil (ai grijă că unii vor refuza să-ți vândă unul stricat!).

Modalități preferate pentru a rezerva ziua evenimentul tau in Italia, foto, video, muzica:
Sunati acum Telefon: +39 37 55 34 9111

 WhatsApp : TRIMITE DE AICI !

 Facebook Messenger : TRIMITE DE AICI !

 îmbrace nunta botez bărbati Italia Torino Milano

Rochia ideala? Un costum de culori nu prea aprinse (regula de a nu lua atentia mirilor este valabila intotdeauna), asa ca albastru, gri, bej sunt bine. Atenție la negrul care ar trebui folosit doar la evenimentele de seară (dar nimeni nu disprețuiește un costum bărbătesc frumos și negru). Poartă o cravată drăguță sau un papion, dacă îți place poți folosi bretele în loc de curea, iar dacă vrei să porți o vestă sub jachetă cu siguranță va fi binevenită. Dacă vrei să fii îndrăzneț, concentrează-te pe detalii precum butoni, ceasuri (chiar și ceasuri de buzunar, de ce nu) sau poate pantofi mai puțin clasici, dar respectând mereu regulile bon ton și cererile proaspăt căsătoriți!

Sper că acest mic (și ironic) ghid despre cum să te îmbraci pentru o nuntă de bărbați ți-a fost de folos! Pentru domnisoare va trimit la articolul pentru ele.

TAGS. costum nunta, costum de nunta, casualsmart casualtinute de nunta, tinuta eleganta, tinuta de botez, tinute de banchet, cum sa nu te imbraci la nunta, costum pentru nunta, tinuta de nunta, cum se imbraca barbatii la nunta, vestimentatie de nunta pentru barbati, ce sa port la nunta, tinute elegante, tinute casual barbati 2023, costume barbati 2024, costume de nunta barbati, costume barbati 2025, tinute smart casual barbati, tinuta de nunta barbati vara, costum barbati 2024