CUM SA ALEGI FOTOGRAFILE PENTRU ALBUMUL TAU

UN MIC GHID PENTRU A VĂ AJUTA SĂ SELECTAȚI FOTOGRAFII DE NUNTA BOTEZ ITALIA
Una dintre cele mai mari dificultăți pe care cuplurile le pot întâmpina este să aleagă ce fotografii să includă în albumul lor de nuntă.

Pe această pagină vrem să vă oferim câteva mici sugestii pentru a obține o metodă mai rapidă de selectare a fotografiilor dvs.

Fiind meseria noastră, pentru noi, fotografi de nuntă in Italia, este evident mult mai simplu:


facem fotografiile în ziua nunții tale deja conștienți de unele situații și fotografii de care vor fi necesare pentru a obține un aspect echilibrat și armonios al albumului tău .

Pentru fiecare situație (pregătiri, ceremonie, recepție), de exemplu, veți găsi figuri întregi, cadre largi, semilungime, prim-planuri și chiar detalii. Suntem foarte dornici să creăm un aspect care să nu fie greu sau plictisitor, după un prim-plan este important să lăsăm pagina să respire și să declarăm mediul, alternând figuri întregi sau semilungime cu cadre mai înguste.

Acordăm o mare importanță fotografiilor de detaliu (buchete, butoni, tablouri), deoarece, pe lângă faptul că descriu tot ceea ce ați ales pentru nunta dvs., acestea servesc și la structurarea albumului dvs. ca pe o poveste, pentru a-i oferi armonie și continuitate.
Detaliile vor fi folosite pentru a prezenta, de exemplu, ceea ce va urma:
o descriere a camerei cu fotografii ale armăturilor pentru a introduce toată partea care va spune recepția.

La 45 de zile de la nuntă vă vom trimite toate fotografiile selectate și deja postproduse prin wetransfer. Veți primi un link prin e-mail de pe care îl puteți descărca. Sfatul nostru va fi să creezi două foldere pe PC:

  • unul cu toate fotografiile pe care ți le-am trimis și altul în care vei copia toate fotografiile care te vor lovi la prima vedere.

În felul acesta, vei găsi o primă selecție cu multe fotografii, dar nu te demoraliza, de aici vei trece treptat!

Albumele noastre foto de nunta in Italia sunt de înaltă calitate, din gama PREMIUM, iar ca fotograf de nuntă profesionist Torino Milano, pot fi inclus un album foto în fiecare pachet.
CUM SA ALEGI FOTOGRAFILE PENTRU ALBUMUL TAU ITALIA

Album PACHET 95 FOTOGRAFII de nunta in Italia

Dacă ați ales pachetul nostru de 95 de fotografii, sfatul nostru este să păstrați în jur de 16 fotografii per situație (16 pregătire pentru mireasă + 16 pregătire pentru mire + 16 pentru ceremonie + 16 pentru fotografia de cuplu post-ceremonie + 16 pentru recepție) pentru un total de 80 de fotografii.

Puteți folosi restul de 15 pentru a alege detaliile, aproximativ 3/4 per situație.

Album PACHET 110 FOTOGRAFII

Cu pachetul foto 110 în schimb, îți poți împărți alegerea astfel: 18 fotografii situaționale + (18 pregătire mireasă + 18 pentru pregătirea mirelui + 18 pentru ceremonie + 18 pentru fotografia de cuplu post-ceremonie + 18 pentru recepție) pentru un total de 90 de fotografii. Restul de 20 pot fi folosiți pentru a alege detaliile, aproximativ 4 pe situație. Album nunta Italia personalizat

Modalități preferate pentru a rezerva ziua evenimentul tau in Italia cu pachet foto si video nunta botez:
Sunati acum FOTOGRAFILE PENTRU ALBUMUL nunta ITALIA Telefon: +39 37 55 34 9111

pret album nunta botez italia WhatsApp : TRIMITE DE AICI !

 Facebook Messenger : TRIMITE DE AICI !

Ce pret are un album foto pentru nunta in Italia?

CUM SA ALEGI FOTOGRAFILE PENTRU ALBUMUL TAU ITALIA

ALTE MICI SFATURI ALBUM NUNTA ITALIA:

• Păstrați toate acestea ca punct de referință, pentru a avea un ghid, dar le puteți modifica în funcție de momentele în care doriți să acordați mai multă proeminență.
Așa cum nu ești obligat să pui detaliile tuturor situațiilor și fotografiile care ți-au rămas, le vei folosi pentru momentele care sunt cele mai importante pentru tine.

• Pe lângă fotografiile tale, te sfătuim să introduci și câteva fotografii ale invitaților tăi, de exemplu un aplauze, în timp ce aceștia citesc, sau dacă cineva este mișcat, va servi pentru a face povestea nunții tale mult mai completă.

• Pentru a evita riscul de a fi prea repetitiv, însă, nu introduceți aceiași oaspeți de mai multe ori, pentru a face loc pentru diferiți prieteni și rude. Pentru a vă da un exemplu foarte clar, în partea de ceremonie, introduceți martorii fie în timp ce semnează, fie în fotografia finală de grup de la altar, nu ambele.

• După cum s-a menționat mai sus, alternați alegerea între fotografii mai detaliate și câmpuri largi în care puteți, de asemenea, să vedeți mediul înconjurător.

• Ultimul mic sfat pentru a-ți face albumul mai interesant este să alegi, pe lângă fotografiile care descriu nunta ta, chiar și doar două sau trei fotografii artistice (neclare deosebite, jocuri de scene, fotografii în care fețele nu sunt subiectul…).

Fotografiile artistice și cele ale detaliilor vor da o notă mai personală și mai originală albumului tău!