CUM SA ALEGE ALBUMUL DE NUNTA IN ITALIA

Albumul foto de nunta in Italia este una dintre principalele si cele mai importante amintiri pe care le vei avea dupa ziua cea mare. Ori de câte ori vrei să retrăiești emoțiile și bucuria nunții tale, tot ce trebuie să faci este să răsfoiești paginile albumului tău și să-ți amintești cu plăcere de acele momente în care probabil ai fost prea emoționat ca să te bucuri din plin de ele.

Prin urmare, este esențial să acordăm importanța cuvenită alegerii albumului și fotografiilor care urmează să fie incluse în acesta.

CE STIL SĂ ALEGI PENTRU ALBUMUL FOTO DE NUNTĂ IN ITALIA

Stilul albumului de nunta in Italia trebuie sa reflecte personalitatea ta si evident gusturile tale, daca ai ales o tema pentru nunta si grafica personalizata pentru aranjamente, albumul poate relua acelasi stil si poate folosi elementele pentru coperta sau paginile interne.

Prima decizie pe care trebuie să o iei pentru a decide stilul albumului tău este să înțelegi dacă vrei un album tradițional (album clasic cu hârtie absorbantă) sau o carte foto și apoi să te decizi asupra tipului de hârtie.

În majoritatea albumelor, cea mai aleasă hârtie de cuplurile noastre este hârtia fotografică satinată care pune în valoare culorile, ideală pentru nunți înconjurate de natură și verdeață unde predomină cele mai strălucitoare culori.

Pentru cei care preferă o culoare mai delicată și mai moale cu culori pastelate, recomandăm în schimb hârtie Fine Art sau hârtie Velvet.

Husa și legarea sunt complet personalizabile, puteți alege dintre diferite culori de piele ecologicățesături în culori naturaleefect de lemn și huse grafice.
CE STIL SĂ ALEGI PENTRU ALBUMUL FOTO DE NUNTĂ IN ITALIA

CUM SĂ AȘEZAȚI UN ALBUM DE NUNTĂ IN ITALIA

Dacă ați ales un album tradițional, fotografiile vor fi inserate individual pe fiecare pagină (una în dreapta și una în stânga). Dacă ați optat în schimb pentru un album foto, puteți decide în principal între două machete:

1. Primul preia stilul clasic al albumelor tradiționale, dar vor fi inserate mai multe fotografii pentru fiecare pagină.

2. Al doilea aspect include o grafică care se dezvoltă pe întregul tabel, trecând și prin centru. Ideal pentru a da mai multă importanță celor mai frumoase fotografii pe care le ții drag.CUM SĂ AȘEZAȚI UN ALBUM DE NUNTĂ IN ITALIA

CÂTE FOTOGRAFII MERG ÎN ALBUMUL DE NUNTĂ

În medie, aproximativ 100 de fotografii încap într-un album foto de nuntă in Italia. Cu un număr mai mare riști să alegi fotografii prea asemănătoare între ele și care i-ar putea face pe cei care îl răsfoiesc să-și piardă atenția.

De fapt, oferim două pachete, unul cu 95 de fotografii și celălalt cu 110.

ALBUME PENTRU FAMILII ITALIA

Pe langa albumul de nunta care va ramane cu voi, alegand principalele noastre servicii fotografice, veti avea ocazia sa alegeti doua albume pe care sa le oferi familiilor dumneavoastra.

Aceste albume sunt cea mai mică reproducere a albumului tău mare și constau din 25 de tabele (mai mult sau mai puțin 50/60 de fotografii). Pentru a le personaliza cat mai mult si a oferi posibilitatea satisfacerii pe deplin a ambelor familii, oferim posibilitatea diferentierii fotografiilor care urmeaza a fi inserate in interiorul lor astfel incat fiecare familie sa poata vedea fotografiile celor dragi.
ALBUME PENTRU FAMILII IN iTALIA