Să te căsătorești vineri: sfaturi de la un fotograf de nuntă in Italia

Fotograful de nuntă vă sugerează cu tărie să luați în considerare și ziua de vineri pentru nunta dvs., să vedem de ce!
„Nu există doar sâmbătă pentru a ne căsători”, a spus fotograful de nuntă „ci și zilele lucrătoare”. Atat de maltratate sau neluate in considerare, sunt o alternativa valabila, iar acum iti explic de ce.

Mitul zilei de sâmbătă

Proporțional, este lesne de înțeles că dintr-o sută de cereri, cel puțin 80% sunt pentru sâmbăta din mai, iunie și septembrie. Apoi ajung pe poziția a doua sâmbăta din iulie și octombrie împreună cu câteva duminici și vineri împrăștiate pe tot parcursul verii și, în sfârșit, luna august (care revine în ultimii ani de vreme incertă) împreună cu câteva weekenduri în martie si aprilie.

Pentru că?

De fapt, este ușor: sâmbăta este ziua petrecerii, ziua în care toată lumea este liberă și are și duminica de recuperat. Perfect nu?

Nu. Adică pe hârtie, da, dar apoi, în practică, trebuie să luăm în considerare mai multe lucruri, dintre care primul este supraaglomerarea. Pentru că, ca și tine, multe alte cupluri optează pentru o sâmbătă vara, iar mulți au confirmat-o deja (dacă întrebi vreun fotograf de nuntă, ea îți va confirma că sigur cineva dinaintea ta s-a gândit să se căsătorească la aceeași dată sau la aceeaşi dată.locaţie). Așadar, mai ales dacă nu sunteți foarte devreme, cu siguranță veți găsi cu greu toți furnizorii pe care îi doriți gratuit, și va trebui să faceți compromisuri că, în ziua nunții, nu sunt tocmai cel mai de dorit lucru din lume.

Modalități preferate pentru a rezerva ziua evenimentul tau in Italia:
Sunati acum Telefon: +39 37 55 34 9111

 WhatsApp : TRIMITE DE AICI !

 Facebook Messenger : TRIMITE DE AICI !

Deci ce să fac?

Din experiență, chiar și duminica poate fi problematică: cei care se căsătoresc la biserică vor trebui cel mai probabil să se ciocnească cu parohul care nu va dori să îmbine Sfânta Liturghie cu celebrarea nunții, și va propune să mute ceremonia la după-amiază. . Și a doua zi lucrezi, nu? Pentru cei care aleg ceremonia civilă, aproape sigur nu o vor putea face pentru că municipalitatea nu va trimite pe nimeni să o sărbătorească. Deci alegerea aproape obligatorie este un ritual simbolic (articol va fi în curând). Alternative?

Vineri. Mereu uitat, ca în fiecare zi a săptămânii, în ultimii ani se confruntă cu un salt înainte decisiv. Dar întrebarea pe care o pui unui fotograf de nuntă este: de ce să alegi o zi de vineri?

Unii cupluri credincioși tradițiilor încă urmează dictonul venețian „Nici de Venus, nici de Marte, nu te căsătorești nu pleci”, sau vinerea și marțea nu te căsătorești și nu pleci, dar asta nu este nimic mai mult. decat un zvon popular care dupa parerea mea lasa ceva timp il gaseste, gandeste-te doar ca in sud fiecare zi este buna pentru nunti!

Modalități preferate pentru a rezerva ziua evenimentul tau in Italia:
Sunati acum Telefon: +39 37 55 34 9111

 WhatsApp : TRIMITE DE AICI !

 Facebook Messenger : TRIMITE DE AICI !

Motivul principal pentru a alege ziua de sâmbătă este acela de a evita ca oaspeții să fie nevoiți să ceară sărbătorile la serviciu. Din experiența personală și de muncă vă pot spune, totuși, că de multe ori a trebui să prelungiți weekendul luând o zi sau câteva ore libere nu este o mare suferință, dimpotrivă, de obicei toată lumea este bucuroasă să aibă o scuză pentru a o face!

Printre altele, dacă vă gândiți să vă căsătoriți în lunile calde, probabil veți opta pentru o nuntă de după-amiază pentru a evita temperaturile la amiază și o ceremonie des la acea oră, așa cum se întâmplă la nunțile de dimineață. În consecință, orele de concediu de luat vor fi foarte puține, nimic nu este fezabil știind-o cu luni înainte! Dacă, pe de altă parte, oaspeții tăi vin de departe s-au gândit deja să-ți ia câteva zile libere, așa că nicio problemă!

De ce vineri

Pe lângă motivele descrise mai sus, este probabil ca, căsătorindu-te vineri, să poți economisi și bani. De altfel, mai multe catering și vile scad prețul pentru cei care aleg o zi la mijlocul săptămânii și, știind cât sunt chiriile, de multe ori economia poate să nu fie tocmai puțină. Acum câțiva ani ai mei au decis să se căsătorească vineri, deoarece locația recepției a aplicat vineri o reducere de 900 € plus TVA. Motivul? După cum am menționat mai sus, există o mulțime de cupluri care doresc să se căsătorească sâmbătă, așa că dacă până la urmă nu vei fi tu cel care o va confirma, cu siguranță altcineva o va face. A face reduceri sâmbăta nu este convenabil pentru nimeni.

Vineri, in schimb, de multe ori nu sunt pline, asa ca pe langa reduceri poti decide cu usurinta locatia potrivita pentru nunta ta. Iar liniștea după părerea mea este un plus foarte mare vineri: fără grabă, fără competiție, posibilitatea de a face ritualul pe care ți-l dorești dar și de a avea mai puțini oameni în preajmă, mai puțin risc ca traficul să se miște și deci să ajungă târziu. În timp ce știți, lumea se mișcă în weekend pentru a merge la plajă, la munte, la masa de prânz…

Pe scurt, fiecăruia evaluările lui!

Modalități preferate pentru a rezerva ziua evenimentul tau in Italia:
Sunati acum Telefon: +39 37 55 34 9111

 WhatsApp : TRIMITE DE AICI !

 Facebook Messenger : TRIMITE DE AICI !

Sposarsi di Venerdì- I consigli della fotografa di matrimonio